Sugarbear Hair

sugarbear-hair
Sugarbear Hair is bekend van de Kardashians en de vele YouTube video’s. Nu zijn de nieuwste haar vitamines ook bij ons verkrijgbaar! Sugarbearhair biedt alles wat u nodig heeft voor mooi, lang, gezond en glanzend haar. De Sugarbears smaken heerlijk naar bosbessen, zitten vol vitamines, echte  essen kokosolie en een vleugje suiker. Glutenvrij!

sugarbear-hair-ingredienten

De vitamines van Sugarbearhair worden geproduceerd in de VS en worden strict gecontroleerd op veiligheid en kwaliteit door de FDA (Food and Drug Administration). Enkel de beste ingrediënten worden gebruikt.

De vitamines van Sugarbeair bevatten geen hormonen en zullen dus de groei van lichaamshaar niet beïnvloeden. Daarnaast bevatten de vitamines geen gelatine, zuivel, gluten, soja of pinda’s. De vitamines van Sugarbearhair zijn volledig vegetarisch en bevatten de helft minder suiker dan vergelijkbare vitamine gummybeertjes. Sugarbearhair Hair Vitamins hebben geen bijwerkingen, het is verstandig eerst de ingrediëntenlijst te bekijken om te zien of er niets in zit waar je allergisch voor bent.

Bekijk het Instagram account van Sugarbear Hair