fbpx

Over

Cockie’s Haarsjoppie is sinds 15 mei 2003 het vertrouwde adres voor al uw kappersbenodigdheden. Wij zijn al jaren voor veel mensen uit Ridderkerk en omgeving een vast adres geworden. Zij weten dat zij hier het beste voor hun haar kunnen vinden. En dat ook nog voor leuke prijzen.

Cockie Hobers is deze speciaalzaak voor haarproduchten en kappersbenodigdheden begonnen als eenmansbedrijf, maar bijna tien jaar is Ella Verwijs haar rechterhand in de winkel. Met hun achtergrond als kapsters kunnen beiden met kennis van zaken adviseren over de vele producten die beschikbaar zijn. Cockie’s Haarsjoppie is zelfs officieel kleuren specialist.

De winkel is gevestigd aan de P.C. Hooftstraat 21, hoek Kerkweg, nabij het centrum van Ridderkerk. Waar u altijd gastvrij ontvangen wordt. Direct bij binnenkomst is de aangename sfeer voelbaar. Daarbij is de inrichting overzichtelijk, u ziet direkt dat hier werkelijk alles op het gebied van kappersbenodigheden te verkrijgen is.

Ook professionele kappers weten de weg naar Cockie’s-Haarsjoppie en betrekken hun producten en werkmaterialen van het ‘haarsjoppie’. Zelfs fotomodel Laura Kampman koopt bij Cockie’s Haarsjoppie verzorgingsproducten voor het haar.

Bij ons kunt u terecht voor een goed en deskundig advies bij het kleuren  en permanenten van uw haar. Tevens verkopen wij verzorging en styling producten van diverse merken. Ook voor kappersscharen, föhns, tondeuses, koffers en krultangen.

Voor kinderen is het altijd weer een feest om er naar nieuwe haarspelden te zoeken.

Daarnaast behoort een complete lijn van extensions en haarstukken tot het vaste aanbod. een apart hoekje is ingericht met verschillende pruiken. Voor dames die, al of niet door en medische behandeling, kalend zijn geworden zijn sinds kort ook caps en bandana’s verkrijgbaar. Ook die zijn in alle soorten te bestellen.

Een voordeel voor de klanten is dat er gratis, voor maximaal een half uur, voor de deur geparkeerd kan worden.

Copyright © 2021
All Rights Reserved.
Cockie's Haarsjoppie
Disclaimer
      Powered by WordPress. Designed by J.V. Hosting by Flexwebhosting.